Valley House

A sympathetically renovated modern 50’s bungalow is integrated into its natural ravine surroundings through the landscape. The modern architectural language of the house is extended into the garden through the contemporary detailing and layout of the gardens, use of complementary materials and bold plantings. Weathering steel and light limestone reflect the rich wood tones and light brick of the house, without micking them explicitly. Valley House demonstrates how collaboration of architect and landscape architect in the preliminary stages of a project can ensure the realization of a site’s full potential and ensure the seamless blending of the architecture with the gardens and the overall project site.

Valley House
Valley House
Valley House
Valley House
Valley House
Valley House
Valley House
Valley House
Valley House